ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Conducerea ASD a verificat starea utilajului tehnic din zona de sud a țării

13:35 | 10.01.2022 Categorie: Regiuni

Chişinău, 10 ian. /MOLDPRES/. Directorul general interimar al Administrației de Stat a Drumurilor, Sergiu Bejan a efectuat o vizită la SA "Drumuri" din zona de sud a țării, pentru a verifica starea utilajului tehnic și dotarea cu material antiderapant, comunică MOLDPRES.

Potrivit serviciului de presă al ASD, în cadrul inspectării, au fost monitorizate companiile de administrare și întreținere a drumurilor, cu care ASD a încheiat contracte de antrepriză, din sectoarele Leova, Cantemir, Cahul și Taraclia.

După verificare s-a constatat că la unele sectoare de drum lipsesc depozitele pentru material antiderapant, păstrarea fiind asigurată în depozite deschise acoperite cu peliculă.

Conform sursei citate, în sectorul Cahul sunt depozitate 1 135 tone de material antiderapant, la Cantemir sunt 920 tone, la Taraclia - 2 296 tone și la Leova - 220 tone.

Foto: ASD

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!