ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

În Chișinău a fost dat startul Sărbătorilor de Iarnă

18:28 | 01.12.2021 Categorie: Societate

Chişinău, 1 dec. /MOLDPRES/. Primăria municipiului Chișinău a dat astăzi startul sărbătorilor de iarnă după ce au fost aprinse luminițele de pe Bradul de Crăciun, amplasat în scuarul Catedralei Mitropolitane „Nașterea Domnului", în preajma Porților Sfinte, transmite MOLDPRES.

Împreună cu aprinderea luminilor în scuarul Catedralei Mitropolitane, s-au aprins luminițele de sărbătoare și în alte 36 de locații din capitală.

“Alte câteva locații din Chișinău vor fi amenajate în straie de sărbătoare, iar acolo luminile vor fi aprinse treptat”, a menționat în cadrul evenimentului primarul capitalei Ion Ceban.

Este al doilea an consecutiv în care principalul Brad de Crăciun al Chișinăului este amplasat în scuarul Catedralei Mitropolitane „Nașterea Domnului", în preajma Porților Sfinte.

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!