ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Republica Moldova 30 de ani de independență

Fiscul a organizat a treia ediție a „Loteriei fiscale”

09:57 | 22.10.2021 Categorie: Economie

Chişinău, 22 oct. /MOLDPRES/. Serviciul Fiscal de Stat a organizat ieri extragerea învingătorilor ediției a treia a concursului „Loteria fiscală”, desfășurată în perioada 1 iulie – 30 septembrie 2021 inclusiv. Urmare a tragerii la sorți, au fost identificate cele 175 de tranzacții câștigătoare, beneficiarii cărora vor obține premii în sumă de a câte o mie de lei fiecare, transmite MOLDPRES.

„În cadrul etapei a III-a au participat 14.276.936 de tranzacții efectuate cu carduri bancare, în sumă totală de 4.183.438.627 de lei, informația fiind recepționată de la băncile comerciale licențiate emitente din Republica Moldova”, indică Serviciul Fiscal.

În conformitate cu prevederile Regulamentului privind desfășurarea concursului “Loteria fiscală”, lista tranzacțiilor câștigătoare, generată de sistem la data tragerii la sorți, va fi remisă în termen de cinci zile băncilor comerciale licențiate emitente din Republica Moldova pentru a identifica câștigătorii. Acestea, la rândul lor, vor identifica și vor prezenta, în termen de cinci zile de la data recepționării listei tranzacțiilor câștigătoare, informația cu privire la tranzacțiile câștigătoare, informând concomitent câștigătorii prin telefon.

Ulterior, autoritatea fiscală, în termen de cinci zile de la data recepționării informației cu privire la tranzacțiile câștigătoare, va plasa pe pagina-web www.sfs.md informația corespunzătoare. Premiile vor fi transferate câștigătorilor pe conturile de card, în lei, în maximum zece zile după publicarea listei câștigătorilor pe pagina-web oficială a autorității fiscale naționale.

Tranzacţiile câştigătoare sunt selectate din numărul total de tranzacţii participante la concursul “Loteria fiscală”, aleatoriu, în mod automatizat, în baza tranzacţiilor efectuate cu cardul bancar, prin intermediul platformei Random.org. În cadrul loteriei participă persoanele fizice care au atins vârsta de 18 ani, deținătoare ale unui card bancar emis de o bancă comercială licențiată emitentă din Republica Moldova, care au efectuat tranzacții de achitare a bunurilor/serviciilor conform regulilor de desfășurare a loteriei.

Loteria se desfășoară anual pe întreg teritoriul Republicii Moldova, de la 1 ianuarie până la 31 decembrie a anului în curs.

Foto simbol

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!