ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Republica Moldova 30 de ani de independență

Maia Sandu a mulțumit partenerilor austrieci pentru deschiderea de a promova parcursul european al ţării noastre

08:54 | 22.10.2021 Categorie: Oficial

Chişinău, 22 oct. /MOLDPRES/. Președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, și-a continuat vizita oficială la Viena cu o serie de întrevederi importante. În cadrul discuțiilor cu viceprim-ministrul austriac, Werner Kogler, a abordat posibilitatea de extindere a relațiilor economice dintre Republica Moldova și Austria, informează MOLDPRES. 

Potrivit Serviciului de presă al Președinției, prioritățile de pe agenda noastră cu UE au fost discutate în cadrul întrevederii cu Michael Linhart, ministru Federal al Afacerilor Europene și Internaționale. Președintele Maia Sandu i-a mulțumit lui Michael Linhart pentru deschiderea partenerilor austrieci de a promova parcursul european al Republicii Moldova.

Vizita la Viena a mai continuat cu o întâlnire cu membrii Grupului parlamentar de prietenie cu Republica Moldova. Șefa statului le-a mulțumit parlamentarilor austrieci pentru sprijinul constant în implementarea programelor și proiectelor în domenii prioritare pentru țara noastră, precum dezvoltarea învățământului profesional tehnic, crearea locurilor de muncă pentru tineri sau creșterea competitivității economiei prin sprijinirea transformării digitale.

Foto: Președinție

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!