ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Republica Moldova 30 de ani de independență

Din 23 iulie, Roman Cazan va exercita funcțiile de secretar general al Guvernului

09:53 | 23.07.2021 Categorie: Politică

Chişinău, 23 iul. /MOLDPRES/. Monitorul Oficial de astăzi a publicat dispoziția privind exercitarea atribuțiilor de secretar general al Guvernului, prin care a fost desemnat Roman Cazan, transmite MOLDPRES.

„Până la numirea secretarului general al Guvernului, atribuțiile acestuia vor fi exercitate de domnul Roman Cazan, secretar general adjunct al Guvernului, din data de 23 iulie 2021”, indică documentul.

Prezenta dispoziție poate fi contestată la Judecătoria Chișinău în termen de 30 de zile de la data comunicării, potrivit prevederilor Codului administrativ al Republicii Moldova.

Cazan va îndeplini atribuțiile șefului Cancelariei de Stat după ce fostul conducător al structurii, Liliana Iaconi, a fost eliberată din funcție, din data de 22 iulie, conform cererii depuse.

Sursă: monitorul.gov.md

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!