ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Republica Moldova 30 de ani de independență

Echipa Sheriff Tiraspol va juca cu Alashkert Erevan într-un meci din Liga Campionilor

09:08 | 20.07.2021 Categorie: Sport

Chişinău, 20 iul. /MOLDPRES/. Echipa Sheriff Tiraspol va juca astăzi în turul doi preliminar al Ligii Campionilor cu formația Alashkert Erevan. În caz de victorie, ea se califică în grupele cupei europene, transmite MOLDPRES.

Campioana Republicii Moldova la fotbal va întâlni astăzi, la Erevan, campioana Armeniei, Alashkert Erevan. Meciul este decisiv pentru calificarea în grupele Ligii Campionilor. Dacă va câștiga, echipa din Tiraspol ar putea juca, după o pauză de patru ani, în Liga Campionilor europeni.

Returul este programat la Tiraspol, pe 28 iulie.

În cazul calificării în următoarea etapă a competiției, gruparea tiraspoleană își va asigura cel puțin participarea în faza grupelor Europa Conference League. De menționat că în turul trei preliminar al Ligii Campionilor, dacă va accede, Sheriff va da peste câștigătoarea confruntării dintre Kairat Almatî și Steaua Roșie Belgrad.

Sheriff Tiraspol a mai jucat în grupele cupelor europene în sezonul 2017/2018. Atunci campioana moldoveană s-a clasat pe locul trei într-o grupă cu Lokomotiv Moscova, FC Copenhaga și Zlin (Cehia). Formația tiraspoleană a acumulat 9 puncte, la egalitate cu FC Copenhaga, însă danezii s-au calificat în șaisprezecimile de finală grație rezultatelor din meciurile directe.

foto: diez.md

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!