ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Republica Moldova 30 de ani de independență

Liderul PAS Igor Grosu a votat pentru schimbare

11:17 | 11.07.2021 Categorie: Politică

Chişinău, 11 iul. /MOLDPRES/. Preşedintele interimar al Partidului Acţiune şi Solidaritate (PAS), Igor Grosu, şi-a exercitat astăzi dreptul la vot în cadrul scrutinului legislativ şi a îndemnat toţi cetăţenii Republicii Moldova să se prezinte la alegeri, transmite MOLDPRES.

„Am votat pentru schimbare. Am văzut de dimineaţă oameni care stau de la ora 5.00 şi aşteaptă cuminţi să voteze. Trebuie să înţelegem că fiecare vot contează şi o prezenţă exemplară va însemna victoria oamenilor”, a declarat liderul PAS la ieşirea din secţia de votare.

Potrivit lui Grosu, „oamenii vor schimbare, vor să scape de hoţi”. „Am început schimbarea în noiembrie şi trebuie s-o continuăm astăzi”, a menţionat preşedintele PAS.

În Republica Moldova au loc astăzi alegeri parlamentare anticipate. Pentru cele 101 mandate de deputat concurează 20 de partide politice, două blocuri electorale și un candidat independent. Secțiile de vot s-au deschis la ora 7:00 şi se vor închide la 21:00. La scrutinul de astăzi sunt așteptați la secțiile de vot circa 3.282.288 de alegători. 

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!