ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Republica Moldova 30 de ani de independență

Ion Chicu: Am votat pentru oamenii noştri plecaţi peste hotare

10:46 | 11.07.2021 Categorie: Politică

Chişinău, 11 iul. /MOLDPRES/. Președintele Partidului Dezvoltării și Consolidării Moldovei, Ion Chicu a ajuns astăzi la secția de vot către ora 10.00, însoțit de soție și fetița cea mică. El a spus că a votat pentru prezent şi pentru un viitor mai bun, comunică MOLDPRES.

„Am votat pentru ţara noastră, pentru oamenii care muncesc aici din zori până-n noapte, pentru oamenii noştri plecaţi peste hotare, care stau cu inima frântă, dar sufletul le este aici. Am votat ca după 11 iulie oamenii în ţara care muncesc să poată primi salarii, pensii. Resursele s-au finisat, am votat ca în organele statului să fie oameni care pot lucra, ştiu de unde să aducă bani, cum să facă. Am votat pentru dezvoltarea şi consolidarea ţării noastre”, a menționat Chicu.

Fostul premier a îndemnat cetățenii să fie activi și să vină la vot.

Astăzi, 11 iulie, cetăţenii Republicii Moldova aleg noua componenţă a Legislativului ţării, în cadrul alegerilor parlamentare anticipate. La scrutin participă 23 de concurenţi electorali – 20 de partide politice, două blocuri electorale şi un candidat independent.

Pentru validarea alegerilor este nevoie de prezența la urne a cel puţin o treime din alegătorii înscriși în listele electorale.

foto: agora.md

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!