ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Republica Moldova 30 de ani de independență

Buletinele de vot au fost repartizate consiliilor electorale de circumscripție

13:34 | 08.07.2021 Categorie: Politică

Chişinău, 8 iul. /MOLDPRES/. Combinatul Poligrafic din Chișinău a livrat cele 3,5 milioane de buletine de vot către Comisia Electorală Centrală, transmite MOLDPRES.

CEC a anunțat, pe rețelele de socializare, că a recepționat și a început să repartizeze cele 3,5 milioane de buletine de vot către consiliile electorale de circumscripție.

Potrivit informației prezentate de autoritatea electorală centrală, reprezentanții inspectoratelor de poliție teritoriale asigură escortarea buletinelor de vot de la tipografie până la sediul consiliilor electorale de circumscripție și paza acestora până în ziua alegerilor.

Cele  726 700 buletine de vot destinate secțiilor de votare de peste hotare au fost trimise deja în străinătate prin intermediul poștei diplomatice.

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!